Persondatapolitik

Introduktion

Denne privatlivspolitik er for hjemmesiden www.kontrastbabybog.dk. Kontrastbabybog.dk er et websted, der drives af Kontrast Studio, registreret i Danmark under CVR-nummer 40958274 og har adresse på Udsigten 23, 1. th. , 6000 Kolding, Danmark.

Cookies

Er betegnelse for, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Hos kontrastbabybog.dk anvendes cookies for at optimere sitet og brugervenligheden, når du handler på sitet.

Hvis du vælger at lade vores hjemmeside ‘huske’ dit login til næste gang du handler, vil disse informationer blive gemt i en cookie på den computer du sidder ved.

Du kan slette disse cookies via din browser.

Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder. Når du køber hos os, foregår det på en sikker server. Du kan til enhver tid bede om at blive fjernet fra mailingliste eller at blive fjernet fra vores databaser. Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om, at de ønskes fjernet. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Logstatistik

Logstatistik bruges og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

Hos kontrastbabybog anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, oprettelsen som kunde eller tilmelding til nyhedsbreve.

Logstatistik bruges desuden til: Markedsføringen overfor kunden.

Ved oprettelse som kunde via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og email-adresse.

Personoplysningerne registreres hos kontrastbabybog og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende hos kontrastbabybog.dk har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen.

  • Opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Videregiver ikke oplysningerne til tredjemand.
  • Registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Betalinger

Kontrastbabybog.dk modtager betalinger via Yourpay. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Yourpay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation. 

Se venligst Yourpay for flere informationer.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes via e-mail: info@kontrastbabybog.dk